Puțină lume știe că tristețea prelungită, stările continue de teamă sau panică, fără un motiv aparent, lipsa de încredere în propria persoană, sentimentele de durere sufletească si de disperare care apar în momentul unui eșec, al unei despărțiri sau al pierderii unei persoane dragi, sunt suferințe care pot fi depășite cu ajutorul psihoterapiei.


Psihoterapia integrativă este printre putinele forme de psihoterapie ce poate fi efectuată și online și sa aibă aceeași eficiență ca în cazul ședințelor ținute în cabinet.

Psihoterapeutul își propune să ofere cunoștințe, lămuriri, încredere si suport, astfel încât persoana aflată în suferință să își poată controla din ce în ce mai bine emoțiile și comportamentul.
Am întâlnit mulți oameni care ajunseseră să creadă că nu mai au nicio șansă, că viața lor s-a sfârșit și că nu vor mai scăpa niciodată de durerea și chinul pe care le simt. Am întâlnit oameni care, după ani de suferință, îndoială, ezitare, neîncredere, panică, însingurare și durere, in doar câteva săptămâni și-au regăsit echilibrul, încrederea in ei și pofta de viață. Unii au evoluat in carieră. Alții și-au regăsit armonia în cuplu sau în familie.

Tineri sau mai puțin tineri și-au învins temerile și, după ani de singurătate și chinuri, și-au găsit parteneri de viață împreună cu care sunt acum fericiți. Timiditatea (lipsa de încredere în sine), stresul, anxietatea, atacurile de panică, depresia, fobiile (agorafobie, claustrofobie etc), dependentele (de substanțe, de persoane etc.), insomnia, stările de nervozitate și furie, problemele specifice adolescentei, probleme de comunicare (în cuplu, în familie, la serviciu), chiar și problemele de dinamică sexuala psihogene (impotența, probleme cu erecția, ejacularea precoce, anorgasmia, frigiditatea etc.) pot fi tratate prin psihoterapie. Iar pentru asta nici măcar nu mai este nevoie să te deplasezi până la un cabinet.

Dacă te confrunți cu vreuna dintre problemele pe care le-am menționat mai sus, acum ai posibilitatea sa le rezolvi pur și simplu de acasă( sau chiar din biroul tău). Nu ai nevoie decât de un calculator, tabletă sau smartphone conectate la internet, pe care probabil că le ai deja, de vreme ce citești aceste rânduri, de un program(aplicație) de videoconferință instalat(ă) pe device-ul tău (de ex. Zoom, Skype) și de o pereche de câști cu microfon pe care le găsești în comerț la preturi accesibile.

Durata unei ședințe de psihoterapie on-line este de 50 de minute. După prima sesiune, vom ști care este numărul de ședințe de care ai nevoie pentru a rezolva total problema pe care o ai.

Cea mai nouă formă de psihoterapie sau dezvoltare personală online este sub forma unui program ce cuprinde întregul proces psihoterapeutic, așa cum se întâmplă și în cabinet. Acest program este realizat într-un format de o ședință pe zi, pe parcursul unor abonamente de 1, 2, 3 luni sau cât este nevoie.

Terapia online este o formă de terapie care se bazează pe beneficiile mijloacelor de comunicare moderne, totodată coroborată cu faptul că poți alege să o desfășori din confortul propriei case, ca și cum ai fi personal, la cabinet.


psychologist3-arrow1

Cum au loc ședințele de psihoterapie online?


În primul rând este necesar să vă programați pentru a începe ședințele de psihoterapie, luând legătura cu psihoterapeutul, prin completarea formularului de contact din secțiunea ”Programări”, dând un simplu click pe butonul ”Programări online”.
Desigur, puteți să mă și apelați, folosind numerele de telefon afișate pe website, însă pentru rapiditatea procesului și confortul dvs., vă recomand să utilizați formularul.
Ulterior, veți primi pe adresa de email indicată , confirmarea programării, cu data și ora convenite.
Vă voi îndruma către cele 2 platforme prin intermediul cărora eu lucrez și anume Zoom și Skype, platforme securizate ce oferă posibilitatea de a desfășura ședințele în regim de confidențialitate.

Ce este necesar pentru desfășurarea ședințelor de psihoterapie online?


• În primul rând este necesar sa aveți o conexiune bună de internet, să aveți camera și un microfon al telefonului sau microfon la tableta, laptop, PC pentru a ne putea auzi și pentru a ne putea vedea. Dacă vor exista momente în care netul nu funcționează, puteți face hotspot de la mobil sau putem efectua ședințele tip apel, fără video, urmând ca apoi să remediați conexiunea.

• Să vă asigurați că în spațiul sau locul în care dumneavoastră vă desfășurați ședințele, vă simțiți confortabil și aveți parte de intimitate. Una din regulile cadrului terapeutic este confidențialitatea. La cabinet, dacă ne vedeam față în față, ședințele se desfășurau într-un cadru confidențial, în care nu existau alte persoane de față care să asculte ceea ce noi discutăm.
Și în cazul psihoterapiei online, e necesar ca atât eu, cât și dumneavoastră, să avem parte de confidențialitate și de intimitate.

• În cadrul psihoterapiei online, comportați-vă ca și cum ați fi la cabinet discutând liber ceea ce aveți de comunicat și de exprimat, situațiile de viață sau evenimentele care v-au condus spre acest demers.

• Ședința durează 50 de minute și începe exact la ora programată. Este doar necesar ca dumneavoastră să să sunați la ora la care sunteți programat/ă și eu vă voi răspunde apelului video și putem începe ședința.

Cum faceți plata ședințelor?


Plata ședințelor online o veți face în contul bancar pe care vi-l voi pune la dispoziție, atunci când începeți demersul terapeutic, prin transfer bancar, sau link de plată (serviciul link2pay oferit de Netopia Payments).

După fiecare ședință sau periodic, vă voi trimite chitanța pentru serviciile psihologice oferite, pe Whatsapp sau pe e-mail.

de la 100 ron

Consultație individuală

50 min


PROGRAMĂRI ONLINE
Română
Programări online