Termeni și condiții

UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE ESTE CONDIȚIONATĂ DE CITIREA ȘI ACCEPTAREA ÎN TOTALITATE A TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR DE UTILIZARE. VIZITAREA ÎN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE ACCEPTAREA INTEGRALĂ A ACESTOR TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE A SITE-ULUI www.e-constient.ro.

Continutul website-lui www.e-constient.ro.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate Cabinet Individual de Psihologie AVARVAREI ADRIAN EDWARD. Toate materialele (incluzând, fără limitări, toate articolele, textele, imaginile, logo-urile și design-ul) conținute în acest site sunt protejate de legile dreptului de autor și nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fără acordul scris al Cabinet Individual de Psihologie AVARVAREI ADRIAN EDWARD.
.
Este interzisă modificarea conținutului acestor pagini, precum și copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, realizarea de creații derivate din orice informație sau serviciu obținut de pe sau prin intermediul site-ului.
.
Cu toate acestea, este posibilă descărcarea sau copierea materialelor specifice disponibile în acest sens. Fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale, utilizarea lor în scopuri comerciale este interzisă.
.
Pentru orice întrebare sau cerere de utilizare a materialelor de pe acest website, ne puteți contacta la contact@e-constient.ro Pentru a răspunde întrebărilor utilizatorilor și pentru a obține date referitoare la accesul pe site-ul nostru, poate fi necesară furnizarea de informații cu caracter personal, cum ar fi e-mail-ul și numărul de telefon. Aceste informații însă nu vor fi folosite pentru a transmite alte informații despre serviciile instituției noastre.
.

Prețuri și prestarea serviciilor

Pentru serviciile ce se vor desfășura online (vezi servicii online), plata serviciilor se poate efectua prin transfer bancar sau link de plata (serviciul link2pay oferit de Netopia Payments).

După confirmarea plății, serviciul va fi prestat la data programată de comun acord, prin intermediul platformelor Zoom sau Skype (vezi detalii).

Plata serviciilor desfășurate la cabinet se ca efectua cash. Vezi prețuri
.

Politica de retur / anulare

1. Cum anulez un serviciu de psihoterapie/ psihologic achiziționat on-line?
În cazul în care a fost achiziționat on-line un serviciu de psihoterapie/ psihologic de care nu doriți să beneficiați, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 241 612 166, +40 745 030 656 pentru a solicita anularea, în termen de 14 de zile.

Condiții de returnare
În cazul anulării de către client:
• Anulare cu 72 de ore înainte de programare, returnare integrală;
• Anulare cu 48 de ore înainte de programare, returnare 50% din suma achitată;
• Anulare cu 24 de ore înainte de programare, suma nu va mai fi returnată;
• În cazuri de forță majoră ce poate fi dovedită, returnare integrală.
În situația cererii de reprogramare:
• Reprogramare cu 24h înainte de prestarea serviciilor, gratuit;
• Pentru reprogramare cu mai puțin de 24h înainte de prestarea serviciilor, suma nu va mai fi returnată.

În situația neprezentării clientului la data și ora programării, suma aferentă acelei sesiuni nu se returnează.

2. În cât timp valoarea serviciului de psihoterapie/ psihologic achiziționat on-line va fi returnat în contul personal în caz de anulare?
Valoarea serviciului de psihoterapie/ psihologic achiziționat on-line va fi returnat în contul dumneavoastră personal, în termen de maxim 14 zile lucrătoare, începând cu data de la care ne-ați transmis datele bancare.

Confidențialitate

Cabinet Individual de Psihologie AVARVAREI ADRIAN EDWARD se obligă să asigure confidențialitatea vizitatorilor site-ului său (vezi Politica de confidențialitate). Nu vor fi transmise către terți nici un fel de informații cu caracter personal, excepție făcând terții parteneri care asigură buna funcționare a acestui site. Pot fi furnizate către terțe persoane atât informații de ordin general, trafic pe site, cât și alte informații statistice care nu conțin date cu caracter personal.
.

Cookie

Acest site utilizează tehnologii care permit colectarea anumitor informații cu caracter tehnic despre utilizator: adresa de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, și informații despre traficul realizat pe site-ul nostru (vezi Politica cookie).
.
Toate aceste informații colectate prin intermediul site-ului de către Cabinet Individual de Psihologie AVARVAREI ADRIAN EDWARD au scopul de a ajuta la îmbunătățirea serviciilor sale.
.
Cabinet Individual de Psihologie AVARVAREI ADRIAN EDWARD își rezervă dreptul de a revizui în orice moment informațiile postate pe propriul site și informează că, în cazul în care prețurile afișate pe site nu sunt actualizate imediat, în conformitate cu cele afișate la sediul societății, vor prevala cele afișate la recepția societății.
PROGRAMĂRI ONLINE
Română
Programări online